Zamislite si, da ste na sejmu ali konferenci kjer se na vsakem koraku predstavljajo podjetja in vsepovprek izročajo svoje poslovne vizitke. Na koncu imate v rokah nepregleden kup vizitk in ko že pogledujete proti košu za smeti, se vaša pozornost preusmeri na eno od vizitk, ki štrli iz kupa, ker je drugačne velikosti ali oblike.

Mere in oblike vizitk

V obilici bolj ali manj unikatnih dizajnov poslovnih vizitk je nestandardna dimenzija ali oblika vizitke eden od večjih zagotovil, da bo le-ta pritegnila pozornost.

Velik del pri iskanju poslovnih priložnosti, poslovnih partnerjev in pridobivanju novih strank igra pristop, prezentacija in celostna podoba podjetja v katero spada tudi poslovna vizitka, ki jo izročite sogovorniku. Ta mora v hipu (10 do 15 sekund) pritegniti pozornost in prepričati opazovalca, da je vaše podjetje kredibilno, profesionalno in primerno za poslovno sodelovanje ali sklenitev posla.

Seveda zgolj neobičajna dimenzija vizitke ali unikatno in profesionalno oblikovana vizitka nista dovolj, da boste pridobili nove stranke ali poslovne partnerje, vam pa lahko pomaga napraviti dober vtis in podaljšati čas pozornosti sogovornika, v katerem lahko sklenete dogovor, dobite priložnost, da se dokažete oz. se dogovorite za sestanek.

Standardne mere poslovnih vizitk:
88 x 55mm
90 x 50 mm

Minicard vizitke:
28 x 70 mm

Pri določanju velikosti dimenzij je priporočljivo izbrati dovolj praktičen format in obliko, da jo je mogoče shraniti na običajna mesta (kot je npr. denarnica), da ne bo na koncu vizitka zavržena ali izgubljena prav zaradi neobičajne velikosti.

Če želite napraviti dober vtis na sogovornika, potrditi vašo kredibilnost ter izstopati z dobrim dizajnom, ki pritegne, je oblikovanje poslovne vizitke najbolje prepustiti grafičnemu oblikovalcu.

Oblikujemo vizitke, ki so usklajene s celostno grafično podobo vašega podjetja. Če je še nimate, lahko za vas oblikujemo tudi druge elemente grafične podobe, ki jih potrebujete. Naše storitve so kakovostne, cena grafičnega oblikovanja pa ugodna.