Oblikovanje spletnih strani

Naš cilj je oblikovati unikatno spletno stran, ki vizualno predstavlja bistvo vašega podjetja, organizacije ali blagovne znamke.

Osredotočimo se na funkcionalnost in uporabnost spletne strani. Vsebina mora biti predstavljena tako, da obiskovalci zlahka in intuitivno najdejo informacije, ki jih iščejo. Rezultat je unikaten dizajn in pozitivna ter produktivna uporabniška izkušnja.

Preden začnemo z načrtovanjem osnutka spletne strani, naročnika povprašamo o ciljih, kaj želi doseči s spletno stranjo in kakšno zgodbo želi povedati.
Nato oblikujemo primerno grafično predlogo in predvidimo funkcionalnosti, ki ustrezajo potrebam in proračunu naročnika.

Uspešna spletna predstavitev se začne s funkcionalnim in inovativnim dizajnom spletne strani.

Dizajn spletne strani predstavlja vizualno podobo podjetja v spletni izložbi, ki si jo ogledujejo spletni uporabniki in potrošniki. Ta podoba mora vzpostaviti pozitivno povezavo z vsakim uporabnikom v nekaj sekundah. Dizajn spletne strani, ta nepogrešljiv tržni in promocijski pripomoček v sodobnem svetu, ima moč pretvoriti uporabnika v stranko. Učinkovito oblikovana spletna stran podaljša čas, ki ga obiskovalci preživijo na spletni strani, jih vabi k raziskovanju in vzpodbuja k iskanju in branju dodatnih informacij.

Graditi prepoznavnost

Oblikujemo učinkovite in privlačne spletne strani. S svojim pristopom delamo digitalno pokrajino bolj privlačno in prepričljivo za spletne obiskovalce. Vizualno privlačna in konsistentna spletna stran zadržuje uporabnike in jih vzpodbuja, da raziskujejo celotno spletno mesto ter tako pomaga graditi prezpoznavnost podjetja ali blagovne znamke. Z inovativnim oblikovanjem bo vsebina spletne strani ostala v mislih uporabnika.

V delo vnašamo strast, znanje, izkušnje, strateško načrtovanje in ustvarjalne rešitve. Naj vašo vizijo in cilje oživimo tudi na spletu.

 

Podrobnejše informacije o oblikovanju in izdelavi spletnih strani in ostali ponudbi spletnih storitev najdete na spletni strani enternet.si →