Zloženka (zgibanka)

Reklamne in predstavitvene zloženke

Kakovost trženjske komunikacije je zelo pomemben dejavnik, ki vpliva na uspešnost poslovanja. Kreativno oblikovana zloženka na privlačen način podaja podrobne informacije o izdelkih ali storitvah, lahek in kompakten format zloženke pa omogoča lagodno prebiranje.

Pri oblikovanju reklamne zloženke je pomembno razumeti naravo izdelka ali storitve in v skladu s tem zasnovati vsako stran posebej, tako da bodo podkrepile kakovost in politiko vašega podjetja. Na ta način bo zloženka lahko prinesla maksimalen rezultat.

Z veliko količino besedila, nagnetenega na dveh ali treh straneh, ne bomo dosegli želenih rezultatov. Učinkovito oblikovana zloženka poleg vsebine vključuje številne grafične elemente kot so barve, slog, pisava, razni detajli ipd.

S kreativno uporabo raznih elementov kot so fotografije, grafikoni, diagrami, barve in razdelane postavitve lahko oblikujemo unikatno zloženko, ki prepričljivo in estetsko izraža pravo sporočilo vaše organizacije. Izbirate lahko med različnimi modeli zloženk z enim ali več pregibi.