Tiskani oglasi

Časopisni oglasi in oglasi v revijah

Učinkovito oglaševanje v tiskanih medijih je nepogrešljivo.

Tudi v današnjem času spletnega trženja si podjetja ne morejo privoščiti, da bi prezrla pomen in pomembnost tiskanih oglasov. Oglasi v revijah in časopisih so še vedno eden od najboljših načinov za doseganje potencialnih strank. Kreativen tiskan oglas lahko prepriča bralca k nakupu izdelka ali naročilu storitve. Učinkovit oglas tudi pomaga izoblikovati močno celostno podobo (identiteto) podjetja.

Namen vsakega oglasa je povečati bazo kupcev oz. strank. Toda še bolj pomembno: pozitivna podoba, ki si jo bralec ustvari o podjetju, izdelku ali blagovni znamki na podlagi videnega oglasa, je tisto pravo izplačilo za dobro oblikovan tiskan oglas.

Učinkovito oglaševanje v tiskanih medijih deluje na čustveni ravni bralca, zato uporabljamo različne elemente oblikovanja, postavitve, oblike in vsebine v zasnovani predlogi tiskanega oglasa, tako da ta pritegne zanimanje bralcev in sproži željen (čustven) odziv.

Z oglaševanjem v tiskanih medijih dobite veliko izpostavljenost specifični ciljni skupini.

Oglaševanje v vsebinsko usmerjenih revijah in časopisih, namenjeni specifičnim interesom bralcev, omogočajo, da se lahko povežete s potencialnimi strankami preko revije, ki ji zaupajo, v kolikor vaš prvotno ciljan trg ne prinese pričakovanega odziva. 

Z oblikovanjem učinkovitih časopisnih oglasov in oglasov za revije vam lahko pomagamo, da boste dobili kar največ od oglaševanja.